top of page
123203055_10214719909669813_3898957170009927714_n.jpg

Höstens resor

Höstens resor avgår till SäffleOperans och den underhållande musikalen Kinky Boots!

Din upplevelse börjar redan när tåget lämnar din start station. Ombord finns både serveringspersonal och underhållare som ser till att din resa blir både underhållande och behaglig. Det bjuds på alkoholfria drycker och lättare tilltugg. 

När vi anländer Säffle väntar en kortare promenad (ca 500 m) till Teatern. Väl där möts vi av välkomstdrink och dukade bord att slå oss ner vid. Därefter avnjuter vi en middag innan orkestern spelar upp till dans. 

Föreställningen börjar kl 18:00 och i pausen serveras kaffe & kaka som väntar vid ert förbeställda bord. 

Efter föreställningen väntar vårt chartrade tåg på stationen och på hemresan serveras vikning i form av alkoholfria drycker och smörgås.  

Kiny Boots!

​FEELGOOD PÅ HÖGA KLACKAR I SÄFFLE!
SäffleOperan kan för fjärde året i rad presentera en Sverigepremiär som semiproffisionellt teaterhus, nämligen KINKY BOOTS. Dessutom kan vi stolt presentera att sjärnregissören Ronny Danielsson kommer regissera föreställningen.Räkna med en fartfylld musikal med stor show, mycket humor och härlig musik. Premiär 7 oktober 2023.

Kinky Boots är en lika rolig som rörande berättelse om Charlie Price, som tar över sin fars nedläggningshotade skofabrik. För att få fart på affärerna börjar han tillverka högklackade stövlar i mansstorlek tillsammans med Lola, en tuff dragqueen med lika tuff bakgrund.
 

Prisbelönt succémusikal

Tretton nomineringar gav sex Tonys när Cyndi Laupers och Harvey Fiersteins Kinky Boots gick upp på Broadway i april 2013. Lauper, känd för 80-talshits som Girls just wanna have fun och Time after time, var den första kvinna att vinna en statyett för Bästa musik. Kinky Boots vann dessutom pris för Bästa Musikal.


Handling

Charlie är på väg att flytta till London med sin flickvän när han får veta att hans far dött. Han tar motvilligt över faderns skofabrik i Northampton med marknaden för dyra herrskor stadigt krympande.

 

Till slut går det inte längre och personalen varslas om uppsägning.

Men när Charlie träffar på Simon, på kvällarna förvandlad till den extravaganta nattklubbsartisten Lola, föds en idé: De ska börja tillverka ”kinky boots” – glittriga, sexiga och extremt högklackade stövlar i mansstorlek!

 

Två olika världar kolliderar, frustrerade arbetare i landsorten och showande dragartister från storstan. Men det får bära eller brista, för siktet är inställt – de ska presentera sin nya skokollektion på modemässan i Milano! Sakta men säkert förvandlas misstro och fördomar till acceptans och respekt.

Aktuella avgångar hösten 2023

Göteborg

Lördagen 21 Okt

Lördagen 11 Nov

Lördagen 18 Nov

Karlstad

Lördagen 28 okt

bottom of page